Celebrity News

HTELA JE DA SAKRIJE! Isplivale fotografije i snimak koji povezuje Stevu iz Survajvera sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Stevan Stevanović i poznata pevačica na putu do oltara, glasili su brojni naslovi, kada je postalo jasno da je najzgodiniji učesnik "Survajvera" bio glumac u spotu Cece Ražnatović, ipak, ovo je neka sasvim druga priča...

HTELA JE DA SAKRIJE! Isplivale fotografije i snimak koji povezuje Stevu iz Survajvera sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Da je zgodan, sposoban i elokventan, imali smo prilike da se uverimo gledajući aktuelnu sezonu omiljenog rijalitija "Survajver". Stevan Stevanović pripadnicama lepšeg pola favorit je u igri preživljavanja, ali je domaćoj javnosti poznat još po nečemu.

Naime, atraktivan kakav jeste, Steva je bio glumac u brojnim muzičkim spotovima, o čemu nije mnogo govorio javno. Prvo iznenađenje doživeli smo kada smo imali prilike da ga vidimo u spotu Cece Ražnatovića i Saše Matića, pa ipak, zgodnog Stevu upoznali smo mnogo ranije.

Pročitajte: Devojka koju je ostavio u Beogradu može samo da se nervira - Stevan u Survajveru SAMO ŠTO NIJE OTPOČEO VEZU SA NJOM (FOTO)

youtube printscreen

 

Stevan Stevanović i poznata pevačica, Tijana Dapčević sarađivali su na spotu za njenu pesmu "Gol" u kojoj je Steva jedan od zgodnih statista. Ipak, te davne 2011. godine, on je izgledao potpuno drugačije. Mršaviji, i bez brade, bio je sladak, i mnogim devojkama zapao je za oko. Ipak, one koje su ga već tada primetile, nisu ni slutile kakav će dasa postati 11 godina kasnije.

Komentari (0)

Loading