Celebrity News

Devojka koju je ostavio u Beogradu može samo da se nervira: Stevan u Survajveru SAMO ŠTO NIJE OTPOČEO VEZU SA NJOM (FOTO)

Romansa Stevana Stevanovića, jednog od najatraktivnijih učesnika Survajvera glavna je tema u crvenom plemenu

Devojka koju je ostavio u Beogradu može samo da se nervira: Stevan u Survajveru SAMO ŠTO NIJE OTPOČEO VEZU SA NJOM (FOTO)

Naime, šarmantni ekonomista zapao je za oko brojnim takmičarkama, ali samo jednoj naizgled nije važno to što Steva već dugo ima devojku Milicu Drmonjić, koja strpljivo iščekuje njegov povratak iz Dominikanske Republike.

Od kada je u pleme crvenih stigla nova takmičarka Jovana Tomić počele su da se javljaju prve nesuglasice među takmičarima, a najveće nezadovoljstvo izrazile su žene. Naime, Jovana je već dobila epitet najveće kokete u plemenu, a posebno joj se zamera slobodan odnos i simpatije koje ne krije, prema Stevi.

Pročitajte: Da li nas oči varaju? Rodila se prva ljubav u Survajveru - Boki Perić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomić (@jovi_tomi)

Romansa Stevana Stevanovića mogla bi da bude narušena zbog Jovaninog koketiranja, a to je ono, što prema rečima ostalih učesnica, njih najviše birne, jer svaka Stevu doživljava kao velikog prijatelja.

Kako će se zgodni Stevan izboriti sa novonastalom situacijom i šta o svemu tome misli njegova Milica, ostaje da vidimo, kada se emotivni partneri sretnu oči u oči.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading