Celebrity News

Konačno otkriveni detalji porodičnog odnosa! Brena sinu uputila brutalnu poruku: Ja ti više nisam mama

Brena uputila poruku Stefanu Živojinoviću, koga domaća javnost nije imala prilike da vidi već dve godine

Konačno otkriveni detalji porodičnog odnosa! Brena sinu uputila brutalnu poruku: Ja ti više nisam mama

Brena uputila poruku Stefanu Živojinoviću na početku njegove muzičke karijere, zbog čega su sve glasine o tome da ga porodica nije podržala da zablista na zvezdanom nebu, pale u vodu. Naime, kako je svojevremeno slavna pevačica otkrila, sinu je tada pružila bezuslovnu podršku, a odluku da se sa javne scene povuče doneo je sam.

Naime, od kada je 14. januara 2020. godine održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj Banji, Stefan se potpuno povukao iz javnosti, a navode da su porodični odnosi sina i roditelja narušeni podgrejala je i njegova odluka da se više ne pojavljuje na porodičnim okupljanjima.

Pročitajte: Strahovao sam da živim svoje poslednje dane! Stefan Živojinović konačno progovorio o najvećoj životnoj patnji

Boško Karanović

 

Ipak, Brena je uputila brutalnu poruku podrške Stefanu Živojinoviću na početku karijere, kako bi ga podstakla da bude odvažan i ostvari svoje snove:

- U potpunosti sam ga podržala. Kad se samo setim njegove “ide maca oko tebe” taktike. Pre nekoliko godina rekao nam je da više ne želi da igra tenis i da mu kupimo klavir da “malo peva za svoju dušu”. Ispunili smo mu želju tokom studija, za tri i po godine završio je fakultet, vratio se kući i nastavio da svira. Toliko je intenzivno radio na sebi da sam bila zaprepašćena. Volim ja tu pasioniranost, posvećenost onome što radite, taj perfekcionizam, strast. Da se razumemo, ne bi od toga ništa bilo da nema talenta. Međutim, kada na talentu počnete da radite, da ga razvijate, otkrivate jednu specifičnu muzičku emociju. Mislim da će Stefan uspeti u onome što je zacrtao, ali hajde prvo da skočimo pa da kažemo hop. Neka pubilka da svoj sud. Sa velikom pažnjom pratim sve što radi i mislim da sam mu najveći kritičar. Otvoreno sam mu rekla: “Ako si već odlučio da se baviš muzikom, ja više nisam tvoja mama, već tvoj supervizor, koji nadgleda sve i želi da od nebrušenog kristala napravi dijamant” - rekla je tada za "Hello!", a sve što se kasnije odigralo među članovima porodice, ostalo je sačuvano u njihova četiri zida.

Komentari (0)

Loading