Celebrity News

Druga strana priče: Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! Zbog nje sam se odao porocima

Raskinuli Darko Lazić i Barbara Bobak, poput bombe je juče odjeknulo u domaćim medijima, a kako svaki sukob ima dve strane, sada je otkriveno i šta je bio pravi povod raskida

Druga strana priče: Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! Zbog nje sam se odao porocima

Kada je Darko Lazić priveden na saslušanje zbog prekoračenja brzine i pozitivnog testa na opijate i alkohol, Barbara Bobak ogradila se od odnosa sa verenikom, a u medijima je poput bombe odjeknulu - raskinuli Darko Lazić i Barbara Bobak.

Darko Lazić sada je medijima poznat kao nepopravljiv momak, koji iz nesreće u kojoj pre nekoliko godina zamalo nije izgubio glavu, ništa nije naučio. Međutim priča o ovom raskidu ima dve strane, a Darkove komšije otkrivaju da povod za raskid nisu bili poroci, već treća osoba.

Pročitajte: Šta će ovog dečka sve snaći - Darko Lazić POTVRDIO da mu je zdravlje PONOVO OZBILJNO UGROŽENO, Barbara u suzama

- Bili su kao rogovi u vreći. Svađali su se i mirili. Međutim, sada mislim da je definitivno kraj. Čuo sam da Lazić sumnja da Barbara ima drugog i da je to glavni razlog kraha njihove veze - rekao je anonimni komšija za "Blic", a onda se oglasio i pevač.

- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promil alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima - rekao je on.

Komentari (1)

Loading
Komocija

20:45 29.04.2022

Sličan se sličnom raduje ili Našla krpa zakrpu! Ili što bi naši stari rekli" Similis simili gaudet"!