Celebrity News

Kad OVAKVA LEPOTICA pristane da se ODREKNE SVEGA jer joj muž to traži: Ovo je žena Vanje Grbića i njihova priča će vas šokirati (FOTO)

Supruga Vanje Grbića na početku braka pristala na ovaj kompromis i danas živi potpuno drugačijim životom

Kad OVAKVA LEPOTICA pristane da se ODREKNE SVEGA jer joj muž to traži: Ovo je žena Vanje Grbića i njihova priča će vas šokirati (FOTO)

Miloš Nadaždin

Supruga Vanje Grbića, Sara, već dvadeset i jednu godinu u ljubavi je sa nekada najboljim odbojkašem sa naših prostora. Vanja Grbić i Sara upoznali su se kada je on bio u usponu karijere, dok se ona borila za svoju poziciju u karate vrhu.

Naime, supruga Vanje Grbića bila je karate prvakinja, a onda je pristala na kompromis, napustila karijeru i rešila da se posveti porodici.

Pročitajte: Vladimir Grbić otkrio koji ZANIMLJIV hobi deli sa DECOM, a potom poslao VAŽNU lekciju o roditeljstvu (foto)

- Osvojila sam šampionsku titulu, bila treća na Mediteranu, treća u Evropi, sa Dijamantom druga u Kupu šampiona, proglašena sam za najbolju sportistkinju Zrenjanina, dobila 'Spartakovu nagradu' i izabrana za najbolju karatistkinju prošle sezone u Jugoslaviji- pričala je davnih dana o svojim uspesima.

Supruga Vanje Grbića, koja mu je podarila četvoro dece, povukla se iz javnosti, ali je ostala uz supruga na čelu njegovog kampa.

Njihovoj deci, Uni, Mili i Inisinčiću Lazaru ona je najbolji prijatelj, sa njima je često na putovanjima i u svim aktivnostima ona im je najveća podrška.                                                                                                           

Komentari (0)

Loading