Celebrity News

Isidori bi se ispunila najveća želja: Vila Pajkić je upravo objavila NAJLEPŠE VESTI, otac i brat plaču od sreće, stižu čestitke (FOTO)

Ćerka Isidore Bjelice danas je najsrećnija...

Isidori bi se ispunila najveća želja: Vila Pajkić je upravo objavila NAJLEPŠE VESTI, otac i brat plaču od sreće, stižu čestitke (FOTO)

Ćerka Isidore Bjelice, Vila Pajkić, važi za vrlo kreativnu mladu damu, a sada je dobila priliku da svoju kreativnost prikaže svima. 

Ćerka Isidore Bjelice niže uspehe

Da je pokojna književnica Isidora Bjelica na ovom svetu danas, verovatno bi zaplakala od sreće i ponosa, budući da je njena ćerka Vila spremna za novo životno poglavlje.

Pročitajte: Suze same teku! Vila Pajkić podelila nikad viđenu fotografiju sa pokojnom majkom Isidorom i bratom Lavom koja KRIJE TAJNU

 

 

Naime, ona će se kao mlada dizajnerka oprobati i predstaviti svoju kolekciju na ovogodišnjem Belgrade Fashion Week-u , budući da je odabrana od strane stručnog žirija. Sudeći po setu fotografija koje je Vila objavila na "Instagramu" stiče se utisak da pred njom nije nimalo lak zadatak, ali da vredno radi na svojoj kolekciji koju svi sa nestrpljenjem iščekuju.

Pročitajte: Fotografije koje slamaju srce - Vila Pajkić proslavila rođendan, otac i brat je grle, ali JEDAN DETALJ otkriva bol za majkom

 

 

Njeni pratioci na društvenim mrežama ostavili su joj brojne komentare podrške, a njeni prijatelji izuzetno su ponosni na nju, te svi sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će to ćerka Isidore Bjelice prikazati na pomenutom predstojećem događaju.

Komentari (0)

Loading