Celebrity News

Dugo je maštala o prinovi, a sada su se svi iznenadili ovim prizorom: BEBA u naručju Tijane Dapčević (FOTO)

Autor: | 29/04/2022

Sestričina Tijane Dapčević danas je napunila šest godina

Dugo je maštala o prinovi, a sada su se svi iznenadili ovim prizorom: BEBA u naručju Tijane Dapčević (FOTO)

Nije tajna da je pevačica Tijana Dapčević (46) dugo sanjala o drugom detetu nakon što je rodila sina jedinca Vuka kojeg ima sa dugogodišnjim suprugom Milanom i možda baš zato mnogi su se danas iznenadili kada su je zbilja ugledali s bebom u naručju. Nažalost, stara želja poznate pop pevačice još čeka da bude ispunjena ali zato se danas na sav glas radovala dok je slavila šesti rođendan njene najdraže devojčice. Naime, sestričina Tijane Dapčević napunila je baš toliko godina pa je u to ime pevačica objavila njenu fotografiju kada je bila beba i uporedila je s aktuelnom fotografijom devojčice u koju je izrasla.

Sestričina Tijane Dapčević koja je danas slavljenica je Hana, ćerka njene sestre Tamare Todevske i velika radost u čitavoj njihovoj porodici. Todevska je Hanu dobila 2016. godine sa bivšim košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim a na mnoge načine Hana od prvog dana života nadomešćuje Tijaninu potrebu za drugim detetom.

- Pile kekino prvo, srecan ti šesti rođendan, da si srećna, zdrava i nasmejana zauvek, voli te keka najviše na svim svetovima - kratko je Tijana poručila na svom "Instagram" profilu. Sestričina Tijane Dapčević zbilja je sada velika devojčica a u jednom ranijem intervjuu Tijana je najbolje opisala koliko joj znači što je tetka.

Pročitajte: Pogledajte MAJKU TIJANE DAPČEVIĆ pa procenite: Podseća li više na nju ili njenu sestru Tamaru Todevsku? (FOTO)

- Hvala Tamari što me je napravila najsrećnijom tetkom na svetu, mislila sam da su to samo priče, apropo čuvene rečenice Duška Radovića "Majke, rađajte žensku decu, to će biti divne tetke", a sada kada smo dobili Hanu, shvatam da je ta ljubav vrlo opravdana i vanzemaljska, koja rečima ne može da se opiše. Tamara je divna majka, ona je svoje dete dočekala i te kako spremna, s obzirom na to da je sa Vukom naučila sve, tako da joj saveti uopšte nisu potrebni - izjavila je Tijana.

Komentari (0)

Loading