Celebrity News

Zbog njega je prošla kroz SUROVO odrastanje i postala borac kakav je danas: Ovo je otac Milice Dabović koji ju je fizički zlostavljao (FOTO)

Autor: | 29/04/2022

Otac Milice Dabović optužen je za teško nasilje nad svojim ćerkama

Zbog njega je prošla kroz SUROVO odrastanje i postala borac kakav je danas: Ovo je otac Milice Dabović koji ju je fizički zlostavljao (FOTO)

Borbenom duhu Milice Dabović (40) svi se dive i hvale njenu nepokolebljivost na bojištu tokom učešća u popularnom rijaliti programu "Survivor", ali velikim delom takav stav u utakmicama i drugim borbama ova košarkašica ima zahvaljujući teškom odrastanju u kojem drugačije nije ni mogla. Naime, otac Milice Dabović, kako je više puta pominjano u javnosti, prilično strogo je podizao nju i njene sestre Anu i Jelicu a prema ispovesti najstarije čak je i prelazio granicu dobrog vaspitanja kada je u više navrata nad svojim naslednicama primenjivao fizičko nasilje.

Milan Dabović, otac Milice Dabović, prema ranijoj ispovesti njene sestre Jelice Dabović, ostavio im je gorke uspomene na detinjstvo.

- Iz detinjstva se sećam batina samo. To je moja tragedija. Otac me je vodio na kupanje uvek na jedno mesto gde je bilo dosta kamenja. Učio me je da plivam. Tada sam se raskrvarila, majka je kući primetila i vrisnula, a ja sam počela da plačem. Onda je otac uzeo plastični češalj i počeo da me tuče do krvi. Otac nije želeo da se venča s mojom majkom, ona je morala da se uda pošto je bila trudna. Uvek sam imala osećaj da sam neželjena, da me svi mrze. Majka mi nikada nije rekla lepu reč, o ocu već da ne pričam - stoji u ispovesti Miličine sestre, dok je sama Milica čitavo iskustvo doživela drugačije.

- Ona je to doživela na drugačiji način, ja sam doživela batine tako da su mene batine napravile čovekom, ja to pokušavam da naučim Stefana. Ne kao mene moja mama, ''ko tebe kamenom ti njega hlebom'', ne ko tebe kamenom ti uzmi stenu. Ako si previše dobar, svi će da te gaze. Previše ljudima verujem, dobra sam i naivna, a to mi se u životu osvetilo. Da nije tako, nikada ne bih došla u ovakvu situaciju, da prodajem svoje stvari da bih preživela. Tako da, Jelica ima svoju priču, istinu, za mene je moja mama najveći heroj - izjavila je Milica.

Pročitajte: Surova je samo u Survajveru: Zavirite u dom Milice Dabović pun ljubavi i podređen sinčiću Stefanu kog odgaja kao samohrana majka (FOTO)

Dok je navodno imao veoma važnu ulogu u građenju šampionskog mentaliteta poznate sportistkinje, otac Milice Dabović u javnosti je danas poznat najviše po ovim teškim optužbama od kojih se njegova reputacija nikada nije oporavila.

Komentari (0)

Loading