Lifestyle

Surova je samo u Survajveru: Zavirite u dom Milice Dabović pun ljubavi i podređen sinčiću Stefanu kog odgaja kao samohrana majka (FOTO)

Dom Milice Dabović oslikava njen karakter....

Surova je samo u Survajveru: Zavirite u dom Milice Dabović pun ljubavi i podređen sinčiću Stefanu kog odgaja kao samohrana majka (FOTO)

Dom Milice Dabović predstavlja sigurnu i mirnu oazu za njenog sina Stefana, koji obožava da sa mamom provodi vreme u njihovom kreativno dekorisanom stanu. Vrata svog doma košarkašica je otvorila nekoliko puta za svoje pratioce na društvenim mrežama, uslikavši svakodnevne situacije i dešavanja, a većinom su to spontane fotografije na kojima se vidi enterijer njene nekretnine.

Pročitajte: Devojka koju je ostavio u Beogradu može samo da se nervira - Stevan u Survajveru SAMO ŠTO NIJE OTPOČEO VEZU SA NJOM (FOTO)

 

 

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Survivor" , osim što poseduje neverovatne sposobnosti na terenu, bilo sportskom ili onom na Dominikani, i te kako ima ukusa i umeća da uredi svoj životni prostor, o čemu svedoče i fotografije na "Instagramu". 

Pročitajte: IZLAZI NA SLOBODU? Ovo je brat Milice Dabović koji je u zatvoru, a evo šta mu je košarkašica poručila

 

 

Na prvi pogled, sve deluje šarenoliko, svaki kutak ima svoju neispričanu priču, ali je akcenat na detaljima i igračkama sa kojima se mali Stefan zanima. Ipak, mnogima nije promaklo, da na zidu u dnevnoj sobi, Milica drži uramljen primerak našeg magazina "Story" , u kojem se svojevremeno našla na naslovnici.

Pročitajte: Milica Dabović donela odluku koja je ŠOKIRALA javnost

 

 

Ušuškani prostor u kojem dominiraju različite boje, mesto je u kojem se Milica oseća najsigurnije, te neretko provodi vreme u stanu, zajedno sa sinom, koji, sudeći po fotografijama ume da napravi pravi mali "kreativni haos". Milici to ne smeta, nije opterećena da sve bude "pod konac" , te uživa u aktivnostima sa sinom.

Dom Milice Dabović prava oaza mira i dobrog raspoloženja

Proteklih novogodišnjih praznika, dom Milice Dabović bio je izuzetno lepo dekorisan, ali čarolija traje svih 365 dana u godini, budući da je sve po njenoj i po meri njenog sina.

Pročitajte: Milica Dabović - Mislim da je vreme da progovorim! OVA POZNATA ŽENA mi je UNIŠTILA ŽIVOT I KARIJERU (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading