Celebrity News

Ćerka Snežane Savić šokirala intervjuom: "Bilo me je sramota mamine golotinje" (FOTO)

Autor: | 30/04/2022

Anita Lazić svojevremeno je previše iskreno govorila o odnosu sa majkom

Ćerka Snežane Savić šokirala intervjuom: "Bilo me je sramota mamine golotinje" (FOTO)

Od svih poznatih majki i ćerki u glumačkoj branši kod nas među omiljenima su svakako glumice Snežana Savić (69) i Anita Lazić (41). Njih dve neguju snažnu povezanost a lepota koju je Snežanina mezimica nasledila više je nego očigledna. Njihov idličan odnos jedino je bio doveden u pitanje kada je ćerka Snežane Savić bila u tinejdžerskom periodu dok je Snežana bila dosta aktivna na filmu pa je Anita u davnom gostovanju na jednoj televiziji opisala period u kojem joj baš i nije prijalo što je povezuju sa Snežanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - prisetila se tada ćerka Snežane Savić tog perioda ali ubrzo je i to prošlo. Ipak, mnoge je iznenadila Anitina iskrenost u tom razgovoru.

Pročitajte: Tajno putovanje i večere... Kako je Snežana Savić OPČINILA OVOG oženjenog i najmoćnijeg čoveka u Jugoslaviji koji je kasnije ZAVRŠIO U HAGU

 

 

 

Danas kada su obe zrele žene čvrsto se podržavaju na svakom koraku, ali Snežana je krajem prošle godine dala intervju za "Story" u kojem je priznala da još uvek brine za svoju uveliko odraslu naslednicu.

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica.

Komentari (0)

Loading