Celebrity News

Verica u suzama! Odluka Marije Šerifović o majčinstvu razorila majčino srce

Odluka Marije Šerifović o majčinstvu izmamila je suze njene majke Verice

Verica u suzama! Odluka Marije Šerifović o majčinstvu razorila majčino srce

Od kada je u emisiji "Sceniranje" odluka Marije Šerifović da se ostvari u ulozi majke izašla na videlo, domaća javnost ne prestaje da piše o tome, a Verica Šerifović preplavljena je emocijama, što njena ćerka uopšte razmišlja da se odvaži na tako veliki korak.

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se verovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junirou - rekla je tom prilikom Marija, otkrivši da želi sina.

Pročitajte: Verica PLAČE OD SREĆE - Marija na Uskrs objavila da su Šerifovići dobili NOVOG ČLANA PORODICE i pokazala fotografiju

A sada izvor za "Svet" otkriva da je nova odluka Marije Šerifović potpuno razoružala Vericu:

- Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, rešila je da bude samohrana majka. Marijina životna žena je da ima dete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantelesne oplodnje. Rešila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko deteta.Verica jedva čeka da postane baka - kaže izvor blizak pevačici.

Međutim, na temu vantelesne oplodnje pevačica se javno još uvek nije oglasila.

Komentari (1)

Loading