Celebrity News

Emotivni partner Snežane Đurišić RASKRINKAN: Tajna koju je godinama čuvao IZAŠLA NA VIDELO, ONA mu pomogla da sve sakrije

Tajna Vanje Miloševića, uglednog ginekologa i emotivnog partnera pevačice Snežane Đurišić izašla na videlo

Emotivni partner Snežane Đurišić RASKRINKAN: Tajna koju je godinama čuvao IZAŠLA NA VIDELO, ONA mu pomogla da sve sakrije

Ata Images

Snežana Đurišić i njen emotivni izabranik Vanja Milošević godinama su zajedno, a da pritom čuvaju tajnu šarmantnog doktora. Naime, tajna Vanje Miloševića, iako potpuno bezazlena, iznenadila je domaću javnost.

Poznati ginekolog, koji već godinama savesno obavlja svoj posao, u javnosti se ne predstavlja pravim imenom. I dok ga čitava javnost zna kao Vanju, njegovo ime zapravo je Jovan Milošević.

Pročitajte: Velika tajna Vanje Miloševića - ova poznata voditeljka je njegova sestra

Ata Images

 

- Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije - kaže izvor za "Alo", dok Snežana zna da njen partner voli da ga oslovljavaju nadimkom, pa oduvek poštuje njegovu odluku, učestvujući tako sa njim u malenoj misteriji koja prati njegovo ime.

- Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom - potvrdio je doktor Milošević za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading