Celebrity News

MORAŠ BITI HRABAR: Potresna ispovest Danijele Vranješ o samohranom majčinstvu će vas dovesti do suza!

Ispovest Danijele Vranješ nateraće vas da se zapitate...

MORAŠ BITI HRABAR: Potresna ispovest Danijele Vranješ o samohranom majčinstvu će vas dovesti do suza!

Mirko Tabašević

Ispovest Danijele Vranješ, koju je nedavno dala u podkastu "Snaga uma" , otkrila je sa kojim se to poteškoćama suočava kao samohrana majka ćerke Eme, koju je dobila u 43. godini života.

Pročitajte: Danijela Vranješ - Žao mi je što se nisam porodila prirodnim putem

Ema je nastala kao kruna ljubavi glumice i muzičara Igora Maleševića, koji su se, iako su delovali kao skladan par, razišli sredinom 2020. godine. U pomenutom podkastu, Danijela je otkrila da ima privatnih problema sa bivšim partnerom, koje se trudi da ostavi po strani, zarad zajedničke ćerkice.

Ispovest Danijele Vranješ tera suze na oči

- Emin otac i ja imamo naših privatnih problema, da nemo isto viđenje situacije i forme viđanja, ali nikada, to i on zna, ne bih odvojila niti branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Kada nemaš oca pored sebe, makar da se s njim posvađaš, to je strašno. Kad Emin otac uradi nešto što me uznemiri... Mnogo toga od nje krijem, mada mislim da mi od njih ništa zaista ne možemo da sakrijemo. Uvek se trudim i da ako ona vidi da sam uznemirena, da to nikad ne bude ružna ili za nju opterećujuća manifestacija mojih emocija. Milsim da to radim, rekla bih, otmeno. Ali na kraju dana, njen tata je u našim pričama neko ko je dobar muzičar. To je nešto što i ja mislim, pa o tome pričamo najviše. Roditelj mora da se hvata za ono u šta se nekada zaljubio. Ne znam kako bih drugačije. U suprotnom bismo bili razjarene zveri i dete bi gledalo razjarene zveri - rekla je ona u pomenutom podkastu, prenosi "Nova.rs" .

Takođe, kako je objasnila, glumica ne dopušta da se o ocu njene ćerke govori u negativnom kontekstu.

Pročitajte: One su DOBILE DECU posle 40. godine i misle samo pozitivno o tome

Instagram

 

- Čak ni ne dozvoljavam da se u mom prisustvu govori na ružan način o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i želim da budemo uzor. Kad si roditelj moraš biti hrabar da čuvaš svoju tvrđavicu. Mi nemamo ništa od kopanja po prošlosti, niti ima dete nešto od toga. Činjenično stanje je jasno vidljivo. Ljubav prema detetu se vidi, to nema potrebe objašnjavati, ne znam kako se neko usuđuje kad to vidi., da traži da li ima nešto iza, da li je to istinito i pravo - dodala je ona.

Pročitajte: Mnogi će joj zbog ovoga ZAMERITI - Šta je to IZNERVIRALO Danijelu Vranješ?

Ova bolna ispovest, publiku je potpuno razoružala, ali i dala vetar u leđa svim samohranim roditeljima, da nastave svoju borbu.

Komentari (0)

Loading