Celebrity News

Nakon priče o raskidu sa Harisom Rada Manojlović priznala: Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke

Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića dogodio se na iznenađenje svih, a sada je pevačica otkrila šta je trebalo odavno da uradi

Nakon priče o raskidu sa Harisom Rada Manojlović priznala: Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke

Mirko Tabašević

Prekid veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića dogodio se nakon šest godina života pod istim krovom. Navodno pevačica je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio. Prema pisanju štampe Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Pročitajte: Rada Manojlović bivšem dečku oprostila batine, ali prekinula svaki kontakt: Vratila bih mu istom merom

Mirko Tabašević

 

 

 

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.  

- Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem. Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - rekla je estradna umetnica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica, te bi se reklo da joj organizovani život bez Harisa, pod čvrstim uzdama itekako prija.

Pročitajte: Prekid veze Rade Manojlović se konačno dogodio! Pevač se iselio iz stana i vratio u rodnu Bosnu: Razlog je ona!

 

 

Komentari (0)

Loading