Celebrity News

Šta ga stalno vuče da se vraća tamo? Raskošni dom Miroslava Ilića u Mrčajevcima će vas oduševiti, detalj u dvorištu posebno (FOTO)

Dom Miroslava Ilića, uprkos nekretnini koju pevač ima u Višnjičkoj banji, ipak je kuća u Mrčajevcima, a čak ju je opevao i u pesmama

Šta ga stalno vuče da se vraća tamo? Raskošni dom Miroslava Ilića u Mrčajevcima će vas oduševiti, detalj u dvorištu posebno  (FOTO)

Nakon što je svoje rodno mesto proslavio opevajući ga u pesmama, a potom, kada god mu se ukazala prilika, u javnosti govorio kako ne postoji lepši pedalj zemlje od onog gde je zasnovao porodicu, dom Miroslava Ilića u Mrčajevcima postao je vrlo zanimljiv medijima. Ne postoji čovek sa ovih prostora koji s bar jednom nije zapitao kako ta kuća, dvoriše i kapija izgledaju, ali i šta je to što pevača toliko tamo privlači, te dom u Višnjičkoj banji često napušta kako bi boravio na selu.

Proćitajte: Zbog Lepe Brene sve porazbijao i završio u policiji: Detalji incidenta Miroslava Ilića koji je zapanjio porodicu i prijatelje

youtube printscreen

 

Imajući priliku da se susretnemo sa fotografijama pevačeve prelepo uređene dvospratnice, sa drvenim detaljima, donekle smo shvatili šta je to što ga vuče da se u rodno mesto povremeo vrati.

Pročitajte: Kada mu je bilo 18 meseci Miroslav mu je priredio iznenađenje: Devin priznao koji dar od oca i danas nosi sa sobom

youtube printscreen

 

Veliko dvorište, koje u Višnjičkoj banji nema zasigurno je prvi razlog, dok su tu i divne komšije i prijatelji kraj kojih se oseća kao da nikada nije otišao. Opuštena atmosfera, noćne sedeljke pored vatre ne mogu da ne opčine čoveka.

Proćitajte: Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE: Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

youtube printscreen

 

Budući da kuću u Mrčajevcima izuzetno voli, muzičar stalno na njoj nešto dorađuje. Svojevremeno je napravio drvenu verandu ispred ulaznih vrata, zatim furunu za pečenje prasića i jagnjića, a ogradu je uredio u kamenu, tako da retko ko može da zaviriti u njegovu privatnost. Pored raskošne vile Miroslav u dvorištu ima još dve kuće, manju šupu i pomoćno odeljnje, koje služi kao letnja kuhinja.

Pročitajte: Finalni udarac Miroslava Ilića: Vanbračni sin Devin otkriva kako mu je otac prilikom razgovora SLOMIO SRCE

youtube printscreen

 

U povremenom izletu u prirodu pevaču društvo prave supruga Gordana, ćerka Marija i sin Marko sa naslednicima. Dom Miroslava Ilića iako uređen poput najlepših prestoničkih vila, nema tržišnu vrednost koju zaslužuje, najviše zbog lokacije, ipak pevač je pored porodice smatra najvrednijim što ima.

Komentari (0)

Loading