Celebrity News

KAKVA LEPOTICA! Nova devojka Đorđa Kuljića je ONA i evo kako je POVEZANA SA ANASTASIJOM (FOTO)

Nova devojka Đorđa Kuljića više nije tajna

KAKVA LEPOTICA! Nova devojka Đorđa Kuljića je ONA i evo kako je POVEZANA SA ANASTASIJOM (FOTO)

Kada je domaća javnost saznala da je ubrzo posle kraha petogodišnje veze Anastasija Ražnatović pronašla novu ljubav, svi su čekali i da se oglasi njen bivši. Ipak, Đole kao da nije mario za novonastale događaje u životu njegove nekadašnje ljubavi. Naime, on je već tada ljubio drugu.

Nova devojka Đorđa Kuljića aktuelna je već neko vreme, mada se čini da ju je bogati novosadski biznismen do sada uspešno skirvao od javnosti. Međutim, to da je bivši dečko Cecine ćerke ponovo zaljubljen nikoga nije iznenadilo. Ono što je šokiralo javnost je činjenica da je njegov emotivni izbor ovoga puta pao na sestru Anastasijine veoma bliske drugarice.

Pročitajte: Svi su zinuli kad su ih ugledali - Đorđe Kuljić na Noletovom meču u društvu lepih žena (FOTO)

Instagram

 

Nova devojka Đorđa Kuljića je atraktivna Mila Radojević, za koju mnogi govore da neverovatno liči na Anastasiju. Zelenooka brineta sa Đoletom se prvi put pojavila na "Serbia Open-u", a sada je ta veza postala i zvanična.

Ata Images

 

Šta o novom izboru svog bivšeg dečka misli Anastasija domaćoj javnosti još uvek nije poznato, ali nema sumnje da mu, baš kako je ranije otkrila za naš magazin u daljem emotivnom životu želi svu sreću.

Komentari (0)

Loading