Celebrity News

Da li je neko ovom mogao da se nada: Knez i Tatjana Tat OBJAVILI PRELEPE VESTI, ćerke plaču od sreće (FOTO)

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat danas su najsrećniji...

Da li je neko ovom mogao da se nada: Knez i Tatjana Tat OBJAVILI PRELEPE VESTI, ćerke plaču od sreće (FOTO)

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat i te kako imaju povoda za slavlje, budući da su na današnji dan pre tačno deset godina otpočeli svoju ljubavnu bajku.

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat danas blistaju od sreće

Naime, Knez i njegova izabranica, objavili su da proslavljaju desetu godišnjicu skladne veze, kojoj se ne nazire kraj. Ovim povodom objavili su ove prelepe vesti na društvenim mrežama, te su svi njihovi pratioci, ali i najbliži, uzbuđeno čestitali.

Pročitajte: Dugokosi Knez i beba Ksenija - Nikad viđena porodična fotografija poznatog oca sa ćerkom će vas raznežiti i nasmejati

Instagram screenshot

 

Inače, njih dvoje upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana živela i radila čak 35 godina. Tada njihova romansa nije započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je, međutim, imala drugačije planove, pa se narednih dvadeset godina nisu spojili, a u međuvremenu su dobili po dve ćerke u svojim zajednicama.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Svi detalji RASTANKA Kneza i Tatjane Tat!

Petar Đorđević

 

Ipak, ljubav je pobedila u maju pre deset godina, kada se odigrao njihov sudbinski susret. Oni danas uživaju u svojim ispunjenim životima i "papir" im nije potreban za sreću.

Komentari (0)

Loading