Celebrity News

Nije prošlo ni nedelju dana od svadbe: Marina Ćosić prolazi kroz AGONIJU, svi su zabrinuti (FOTO)

Zdravlje Marine Ćosić ovih dana nije sjajno...

Nije prošlo ni nedelju dana od svadbe: Marina Ćosić prolazi kroz AGONIJU, svi su zabrinuti (FOTO)

Zdravlje Marine Ćosić, sudeći po objavi glumice, narušeno je. Ona se suočava sa vrlo čestim zdravstvenim problemom, koji je ometa u svakodnevnim obavezama i proživljava velike bolove.

Zdravlje Marine Ćosić je narušeno

Naime, nakon što je imala naporan period tokom pripremanja venčanja sa izabranikom Nikolom Mirkovićem, dogodilo se da se razbolela, te je dobila upalu uha, koja ne prestaje da je muči.

Majka prekrasne devojčice Sofije, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, podelila je da trpi nesnosne bolove zbog ovog trenutnog stanja.

Pročitajte: Ko bi se još usudio? Udala se Marina Ćosić, a izbor venčanice ne prestaje da se komentariše! Pogledajte prve fotografije slavlja

Instagram screenshot

 

- Ko još ima probleme sa izuzetno jakim upalama uha? Suze same idu. Koči se cela upaljena strana od bola, mučnina takođe od bola - napisala je Marina Ćosić na "Instagramu" . 

Pročitajte: Bajka za Sofiju! Zavirite na proslavu rođendana ćerke Marine Ćosić i Nikole Mirkovića, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Mnogi su joj poželeli brz oporavak, nadajući se da će što pre prevazići bolove.

Komentari (1)

Loading
Vera

06:49 07.05.2022

Probaj sa cuvarkucom.Operi list, skini onu skramicu,malo pritisni da omeksa i stavi u uvo.Magicna je to biljka,Ja imam problema sa desnim uvom i to me spasava.Ne moze da skodi.