Celebrity News

Trenutak koji se dugo čekao! Poljubili se Jelena i Duško

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića mnogi željno iščekuju, a o njihovom poljupcu ne prestaje da se priča

Trenutak koji se dugo čekao! Poljubili se Jelena i Duško

Uskoro će se navršiti 14 godina braka Jelene Karleuše i Duška Tošića. Od tog Vidovdana 2008. godine, pa do danas o njihovom odnosu često se pisalo, uz nagađanja da je brak u poslednje vreme praćen brojnim turbulencijama. Pa ipak, od kada su se sukobili ovog Božića, pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića svi željno iščekuju.

Naravno, kako je dosledno odlučila, još kada se sukob dogodio, tog božićnog jutra u vili na Dedinju, Jelena o odnosu koji sada ima sa suprugom ne želi da govori za javnost. Pa ipak, priče o njihovom prvom poljupcu i danas se seća sa osmehom.

Pročitajte: Pogledajte simboliku - Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu govori više od 1000 reči

Instagram

 

Tokom jednog gostovanja Jelena Karleuša otkrila je da su od prvog dana zabaljanja, ona i Duško imali svoju pesmu. Naime, prvi poljubac desio se u njegovom autu uz pesmu Sergeja Ćetkovića " Pogledi u tami", uz koju su kasnije izašli i pred matičara.

Svi fanovi ove ljubavne priče ponovni poljubac iščekuju sa radošću, a kada ćemo to imati prilike da vidimo u javnosti, pitanje je trenutka.

Komentari (0)

Loading