Celebrity News

Brenin sin ostavljen na cedilu: Isplivala fotografija Milice Tomašević u strasnom poljupcu sa OVIM KOLEGOM (FOTO)

Fotografija Milice Tomašević iznenadila je javnost...

Brenin sin ostavljen na cedilu: Isplivala fotografija Milice Tomašević u strasnom poljupcu sa OVIM KOLEGOM (FOTO)

Fotografija Milice Tomašević sa sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem, nastala u jednom noćnom provodu, bila je povom da se javnost zapita da li su nešto više od prijatelja. Budući da je Viktor raskinuo vezu sa Sandrom Miljaković pre nekoliko meseci i da je ljubavni život Milice Tomašević misterija za javnost, stekao se utisak, da nakon što su uslikani u zagrljaju, postoje izvesne varnice između njih.

Fotografija Milice Tomašević zapanjila publiku

Mediji su preneli da su oni mesecima u tajnoj vezi, ali ni jedno i drugo to nije potvrdilo za štampu, te je čitava priča pala u drugi plan. Ipak, kako je pisao "Svet" , svoju vezu, navodno su obelodanili na Viktorovoj rođendanskoj proslavi. 

Pročitajte: Posle haosa sa Stefanom, Brenu stižu problemi sa Viktorom: Mami se ne dopada nova devojka, glumica iz "Igre sudbine" (FOTO)

Rajko Ristić

 

Takođe, nedavno opet kruži fotografija, nastala pre izvesnog perioda, na kojoj se Milica Tomašević strasno ljubi sa kolegom iz serije "Igra sudbine", Ammarom Mešićem. Svi pitaju kako Brenin sin reaguje i da li mu smeta što se godinama spekuliše da je glumica više od koleginice popularnom glumcu.

Pročitajte: Od nje je zvezda "Igre sudbine" nasledila lepotu - Ovo je majka Milice Tomašević i sličnost je neverovatna (FOTO)

Instagram screenshot

 

Ipak, pomenuta fotografija nastala je tokom jednog snimanja, a takođe su davno demantovali oboje da između njih postoji ljubavna priča, budući da su veoma dobri prijatelji, pa shodno tome Viktor nema razloga za brigu.

 

Komentari (1)

Loading