Celebrity News

Posle haosa sa Stefanom, Brenu stižu problemi sa Viktorom: Mami se ne dopada nova devojka, glumica iz "Igre sudbine" (FOTO)

Devojka Viktora Živojinovića ipak nije pevačica Elena Čolak, njegovo srce osvojila je ova popuolarna glumica

Posle haosa sa Stefanom, Brenu stižu problemi sa Viktorom: Mami se ne dopada nova devojka, glumica iz "Igre sudbine" (FOTO)

Devojka Viktora Živojinovića postala je najpoželjnija titula među pripadnicima lepšeg pola, kada je Brenin mezimac raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković. Šuškalo se da su mnoge poznate dame pretendovale na mesto u njegovom srcu.

Mediji su dugo verovali da je Elena Čolak osvojila Viktora, međutim ispostavilo se da je on već mesecima u tajnoj vezi sa popularnom glumicom Milicom Tomašević.

Pročitajte: Nema kraja Breninim glavoboljama sa sinovima! Posle Stefana nemoguće da je Viktor OVO uradio

Rajko Ristić

 

Vezu su, kako piše "Svet" obelodanili na rođendanskoj proslavi Viktora Živojinovića, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

- Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip - rekao je izvor za pomenuti list.

Rajko Ristić

 

Ipak, odsustvo Brene i Bobe sa rođendana mnogi su povezali sa glasinama da su se sa starijim sinom udaljili jer nisu podržali njegov emotivni izbor. Međutim, njih dvoje sinovima daju svu slobodu i podršku, a kada su njihove izabranice u pitanju, bitno im je samo da su oni srećni.

Komentari (0)

Loading