Celebrity News

Od života joj je napravio bajku: Pogledajte kako je izgledalo raskošno venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u Monte Karlu (FOTO)

Autor: | 08/05/2022

Venčanje Nikoline Pišek zbilja je bilo za pamćenje

Od života joj je napravio bajku: Pogledajte kako je izgledalo raskošno venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u Monte Karlu (FOTO)

Dok se javnost još uvek oporavlja od strašne vesti o smrti supruga Nikoline Pišek, mnogi se sećaju Vidoja Ristovića kao čoveka koji je imao istančan ukus i ekspertizu u oblasti istorije umetnosti a uporedo s tim sjajan osećaj za biznis zbog čega je mogao da hrvatskoj voditeljki obezbedi luksuzan način života. Nema boljeg dokaza za raskoš u kojem je živela Nikolina otkako je upoznala našeg bogataša nego sam početak njihovog braka. Venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića odigralo se u centru luksuza, u Monte Karlu 2013. godine.

Privatna Arhiva

 

 

 

 

Bio je to tada glamur kakav su balkanske selebriti ličnosti retko mogle da pokažu. Pozvano je sedamdeset zvanica kojima su bili plaćeni dolazak i trodnevni boravak. Glamuroznoj žurki u hotelu „Metropol“ u Monte Karlu prisustvovali su roditelji, najbliži prijatelji, kumovi, a sve zvanice doputovale su avionom iz najrazličitijih delova sveta. Venčanje Nikoline Pišek smatralo se ostvarenjem sna mnogih žena.

 

 

Sve se odigralo na samom početku septembra pa je slavlje počelo već prvog, da bi trećeg septembra bilo održano i samo venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića. Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio verenički prsten „Kartije“ optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom "Dior".

Pročitajte: Tragedija! Preminuo Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek

 

 

- Sve zvanice su bili smeštene u „Metropolu“. U kasnijim popodnevnim satima 2. septembra skoro svi su bili na okupu osim nekolicine koji su došli narednog dana kako bi prisustvovali samom venčanju i proslavi pored bazena. Posle svečane večere u restoranu „Ćiprijani“, otišli smo u kazino „Monte Karlo“. Veče pre toga, kada smo bili samo nas dvoje, Vidoje je bio srećne ruke. Narednog dana muški deo društva je uglavnom gubio, a ja sam dobijala. Sve skupa, kada se sabere i oduzme, Vidoje i ja smo tokom dve večeri kockanje bili „na nuli“. Sutradan svi su imali slobodno vreme, do večernjih časova, kada je zakazan koktel pored bazena hotela, pre ceremonije venčanja - pričala je tada Nikolina o detaljima venčanja.

 

 

- Na probi ceremonije kod matičara bila sam samo ja. Igrala sam ulogu i Vidoja i naših kumova, budući da su oni izrazili želju da idu u šetnju i u šoping. Zapravo, nisam ni imala potrebu za probom jer mi se u životu do sada pokazalo da su spontane stvari najlepše - takođe je rekla.

Pročitajte: Mamina kopija! Upoznajte Hanu Cigoj, ćerku Nikoline Pišek iz prvog braka (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Moj pas Artur počeo je da zavija baš u trenutku kada me je matičar pitao da li ja uzimam Vidoja za muža, zbog čega su se svi gosti grohotom smejali. Inače, sve je prošlo glatko, mada sam bila u panici da ću nešto pogrešiti ili loše reći. Čitava ceremonija odvijala se na engleskom, tako da sam vežbala da mi izgovor bude što bolji, mada je bilo šarmantnih propusta koji su bili simpatični i zabavni - ispričala je hrvatska voditeljka.

Komentari (0)

Loading