Celebrity News

Bio je najbolji tata na svetu: Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (FOTO)

Autor: | 08/05/2022

Ćerka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u decembru je napunila sedam godina

Bio je najbolji tata na svetu: Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (FOTO)

Ćerka Nikoline Pišek i tragično preminulog Vidoja Ristovića u decembru je napunila sedam godina. Una Sofija je bogatom istoričaru umetnosti koji je iznenada preminuo u 44. godini života bila sve na svetu, a pored nje dobio je i ćerku Mateu u svom prvom braku. Vidoje je mlađu naslednicu tretirao kao mezimicu i mnogobrojne su fotografije koje tome govore u prilog.

 

 

Ćerka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića slovi za maminu naslednicu u smsilu osećaja za modu koji pokazuje već od malih nogu, a hrvatska voditeljka jednom je komentarisala narav svoje mlađe ćerke, ocenjujući je kao pravog horoskopskog Strelca.

- Impulsivna je, direktna, zna šta hoće i ne odustaje od toga. Dosta je glasna u zahtevanju pa je katkad jednostavnije popustiti joj nego nastojati sprovesti svoju volju - rekla je Nikolina jednom prilikom.

 

 

Koliko je Vidoje bio ponosan na svoju mlađu ćerku dovoljno govori i njegova objava na društvenim mrežama koja je nastala juče, samo nekoliko sati pre iznenadne smrti. Naime, ćerka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića bila je u centru pažnje tokom njihovog boravka u Madridu a on je kraj objave na kojoj vidimo Unu Sofiju kako posvećeno gleda jednu umetničku fotografiju napisao:

- Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica... - poručio je pratiocima verovatno ne znajući da će uskoro napustiti ovaj svet.

Pročitajte: Od života joj je napravio bajku: Pogledajte kako je izgledalo raskošno venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u Monte Karlu (FOTO)

 

 

Ćerka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića svojim rođenjem u decembru 2014. godine krunisala je brak između njih dvoje koji je sklopljen godinu dana ranije.

 

 

Komentari (0)

Loading