Celebrity News

Jedina zajednička fotografija: Tragično preminuli muž Nikoline Pišek BIO U STRASNOJ VEZI sa OVOM našom slavnom glumicom (FOTO)

Autor: | 08/05/2022

Bivša partnerka Vidoja Ristovića teško je podnela njihov rastanak

Jedina zajednička fotografija: Tragično preminuli muž Nikoline Pišek BIO U STRASNOJ VEZI sa OVOM našom slavnom glumicom (FOTO)

 

Danas je slomljena udovica tragično i iznenadno preminulog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića poznata hrvatska voditeljka i njegova supruga Nikolina Pišek, ali javnosti je možda manje poznato da ona nije jedino slavno lice s kojim je Ristović bio u vezi. Nekada je bio u vezi, i to prilično ozbiljnoj, sa našom slavnom glumicom Katarinom Radivojević. Bivša partnerka Vidoja Ristovića i sama je imala turbulentan ljubavni život, ali preminuli bogataš je jedna od najvećih recki u njenom emotivnom istorijatu.

Arhiva magazina Story

 

Koliko je poznato, bivša partnerka Vidoja Ristovića bila je na korak do stupanja u brak sa istoričarem umetnosti i mogla se lako naći na mestu na kojem je danas Nikolina Pišek. Međutim, Vidojeva veza sa Katarinom Radivojević iznenada je doživela krah a on je prilično brzo nakon toga uplovio u vezu sa Pišekovom s kojom se kasnije i venčao na glamuroznoj ceremoniji u Monte Karlu.

Pročitajte: Od života joj je napravio bajku: Pogledajte kako je izgledalo raskošno venčanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u Monte Karlu (FOTO)

 

 

Navodno je Vidoje ovim potezom potpuno slomio srce Katarini Radivojević. Glumica je teško prebolela njihov rastanak a kao razlog njihovog raskida navodila se daljina. Bivša partnerka Vidoja Ristovića u to vreme živela je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je pokušala da izgradi karijeru, a on ju je tada tamo često posećivao. Ipak, u nekom trenutku shvatili su oboje da ne mogu tako još dugo da nastave vezu i ona je sama od sebe pukla.

 

 

Katarina Radivojević nije se oglašavala povodom iznenadne smrti njenog bivšeg partnera.

Komentari (0)

Loading