Celebrity News

Preplanula i NIKAD ZALJUBLJENIJA: Anastasija Ražnatović danas slavi, pogledajte odevne kombinacije majke i ćerke za OVAJ VAŽAN DAN (FOTO)

Autor: | 08/05/2022

Salon Anastasije Ražnatović svečano je otvoren danas u Beogradu

Preplanula i NIKAD ZALJUBLJENIJA: Anastasija Ražnatović danas slavi, pogledajte odevne kombinacije majke i ćerke za OVAJ VAŽAN DAN (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović (23) ovih dana uspešna je na baš svim poljima, pa dok uveliko privodi kraju svoj prvi album i dok se naširoko piše o njenim uspesima na ljubavnom planu nedugo nakon što je preživela emotivni krah, sada se može pohvaliti i probijanjem novog terena u sferi biznisa. Naime, popularna Tasa otvorila je svoj prvi salon lepote a podršku joj je prva pružila njena majka Svetlana Ceca Ražnatović koja je takođe prisustvovala današnjem svečanom otvaranju u Beogradu. Salon Anastasije Ražnatović nešto je što je pevačica već dugo želela da ostvari i zato je danas bila ponosna i srećna kada je i zvanično otvoren Beauty centar NLK.

Boško Karanović

 

Salon Anastasije Ražnatović bio je danas pun zvanica koje su došle da upotpune sreću njegove vlasnice, a ona je mnogobrojnim medijima pozirala sa Cecom. Pevačica je odlično izgledala u roze-plavoj kombinaciji ali verovatno i zbog činjenice da odiše zadovoljstvom. Nešto kasnije baš o tome govorila je prisutnim novinarima.

Pročitajte: SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama: Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ovo je nešto što ja volim, dugo smo to pripremali. Veliki je dan za mene i moj biznis. Htela sam šminku, ali sam se odlučila za kozmetiku, ja vodim računa o svom izgledu. Mama je presrećna, uvek je tu da nas podrži - izjavila je pevačica a potom je upitana i o svom ljubavnom životu koji je ponovo aktivan otkako je ušla u vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

- Možete videti po meni, mojoj energiji da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena - rekla je pevačica ali je onda ipak morala da se osvrne i na pitanje o bivšem dečku Đorđu Kuljiću koji odnedavno takođe ima novu vezu i to sa njenom drugaricom.

Boško Karanović

 

- Ja sam rekla u više navrata da mu želim svu sreću. Ima pravo da bude sa kim želi, ljudi idu dalje i to je normalno. To me zaista nije povredilo. Što se mene tiče, meni to ne smeta, nisam emotivno uključena u to - iskrena je bila Anastasija.

Komentari (0)

Loading