Celebrity News

Nema više razloga za smeh: Vesna Radusinović objavila tužne vesti na Instagramu, svi prijatelji šalju podršku (FOTO)

Tuga Vesne Radusinović nastupila je odlaskom voljene majke na večni počinak u maju protekle godine, od toga dana osmeh popularne spisateljice postajao je sve kraći, a ono što se naziva strogom ozbiljnošću samo po sebi se nametnulo

Nema više razloga za smeh: Vesna Radusinović objavila tužne vesti na Instagramu, svi prijatelji šalju podršku (FOTO)

Problemi i tuga Vesne Radusinović, kao i sama zrelost koju je s godinama spisateljica sticala uticali su u velikoj meri na njenu promenu, odnos prema životu, ljudima, smehu i veselju. Važila je nekada Vesna za velikog boema, koji voli sa prijateljima da poseti kafanu i uz dobru pesmu pred svima zaigra, nažalost, iz pomenutih razloga to i još mnogo toga prestala je neprimetno, s godinama da radi. Da li žali za tim, zasigurno da da, a žal za mladim danima i nekom bezbrižnijem dobu podelila je nedavno i sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Već dugo ne koristim crveni ruž, ne nosim velike minđuše a i ne igram i ne pevam po splavovima ... vreme, taj varljivi posed, bez milosti od vas otme i preuzme mladost i preda je zrelosti.. ali i to je u redu - napisala je ona ispod stare slike iz noćnog provoda, dok sa dairama u rukama igra uz omiljenu numeru.

Pročitajte: Na adresu Vesne Radusinović stigao prekrasni buket ruža: Pošiljalac je zgodni suprug OVE pop pevačice (FOTO)

 

 

Možda su zrelost, problemi i tuge koje su se nizale u velikoj meri korigovale Vesnu, na svu sreću njen duh, odličan smisao za humor i britko pero još uvek nisu i čini se da joj to niko nikada ne može oduzeti. Osim toga tu je i bezuslovna ljubav prema porodici nevenčanom izabraniku, novinaru Milomiru Mariću i sinu Vedranu, koja spisateljicu iznova diže i podseća je ko je bila i ko je sada.

 

 

Komentari (1)

Loading
Combo

15:49 13.05.2022

Svi smo izgubili roditelje,tužno je ali šta da se radi. Samo neka ide po redu.