Celebrity News

Na adresu Vesne Radusinović stigao prekrasni buket ruža: Pošiljalac je zgodni suprug OVE pop pevačice (FOTO)

Vesna Radusinović nikad srećnija

Na adresu Vesne Radusinović stigao prekrasni buket ruža: Pošiljalac je zgodni suprug OVE pop pevačice (FOTO)

Vrlo je Vesna Radusinović cenjena među kolegama i voljena među prijateljima, a činjenica je da joj ni udvarača nikada nije falilo, stoga ne čudi kada se na dan žena 8. marta pohvalila velikim brojem buketa, koji su pristigli na njenu adresu. Nekadašnja novinarka i urednica, uveliko spisateljica, najlepši buket dobila je od emotivnog izabranika, autora emisije “Ćirilica” Milomira Marića i sina Vedrana. Uprkos tom nesvakidašnjem cvetnom aranžmanu najveći utisak na nju ostavilo je cveće koje je dobila od supruga poznate muzičke zvezde. Reč je o mužu pop pevačice Ane Bebić, IT stručnjaku Ivanu Đoliću.

Pročitajte: Uspomena kao tračak nade! Dok strahuje za Marićev život Vesna Radusinović veruje da će sve opet biti OVAKO 

Instagram

 

Prelepim belim ružama, koje joj je u ime dana žena Bebićkin muž poslao, Vesna se pohvalila na društvenim mrežama uz opis - i čednu belinu proleća, da bi zatim pored njegovog “Instagram” imena dodala plavo srce, što je privuklo medijsku pažnju.

Pročitajte: Isplivala nikad viđena fotografija Vesne Radusinović: Evo kako je izgledala kada je osvojila Milomira Marića

Instagram

 

Kakvi god scenariji da su se njenim pretiocima tada javili u glavi, činjenica je da su Ivan Đolić i Vesna Radusinović isključivo prijatelji, dugogodišnji, među kojima vlada uzajamno poštovanje i uvažavanje.



 

Komentari (0)

Loading