Celebrity News

U kuću stiže BEBA i to DEVOJČICA: Severinin sin POSLE TOLIKO GODINA RATOVANJA majke i oca IMA RAZLOG ZA NAJRADOSNIJI OSMEH

Sin Severine Vučković presrećan je što će dobiti sestru

U kuću stiže BEBA i to DEVOJČICA: Severinin sin POSLE TOLIKO GODINA RATOVANJA majke i oca IMA RAZLOG ZA NAJRADOSNIJI OSMEH

Sin Severine Vučković oduševljen je činjenicom da će još jednom postati stariji brat. Kako je potvrđeno za domaće medije Milan Popović,otac malenog Aleksandra postaće otac po četvrti put, a ovoga puta u porodicu stiže devojčica.

Sin Severine Vučković po ocu je dobio braću Milana i Đorđa, a sada će Bojana i Milan postati roditelji po treći put, a u njihovom domu, kako piše Republika.rs začuće se plač devojčice.

Pročitajte: Lažne prijave i skijanje sa sudijom - Severina progovorila o NAJVEĆIM tajnama Milana Popovića i ceo region se TRESE!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Nema sumnje da će devojčica biti tatina princeza i da će je otac, koji je o svojoj 28 godina mlađoj izabranici, svojevremeno govorio sa ljubavlju i divljenjem, obožavati.

‒ S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene i te kako znaju da budu hirovite. Mila je, draga i divna je majka, a to mi je veoma važno - rekao je svojevremeno on.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading