Celebrity News

Prva fotografija ćerke Nikole Jokića: Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

Autor: | 14/05/2022

Ćerka Nikole Jokića ukrala je srce svima koji su videli njeno prvo pojavljivanje u javnosti

Prva fotografija ćerke Nikole Jokića: Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

Potvrda da imamo najboljeg košarkaša sveta stigla je na najlepši mogući način kada je pre dva dana delegacija NBA kuba "Denver Nuggets" iznenadila našeg slavnog sportistu Nikolu Jokića u rodnom Somboru gde je provodio vreme sa porodicom kako bi mu uručili zvanično priznanje za MVP igrača sezone, što je najvažnije priznanje za jednog igrača u svetu košarke. Prema svemu što ovih dana kruži društvenim mrežama, reklo bi se da je za Jokića ovo definitivno bilo veliko iznenađenje, te da nije očekivao dolazak svih čelnika velikog kluba na njegovu farmu a sreli su ga baš u trenutku kada se vraćao sa jahanja. Snimci velikog slavlja, međutim, otkrivaju još jednu veliku stvar. Naime, javnost po prvi put može videti njegovu naslednicu Ognjenu koju je košarkaš dobio sa suprugom Natalijom Maćešić, budući da je ćerka Nikole Jokića takođe na snimcima.

You tube printscreen

 

Ćerka Nikole Jokića bila je u naručju mame Natalije dok su američki predstavnici kluba uručivali košarkašu veliko priznanje a lako je pažnju mnogih skrenula na sebe jer su se odmah pojavile salve komentara o njenoj ljupkosti. Prisutni na ovom neplaniranom uručenju nagrade bili su i svi Jokićevi najbliži ljudi, pa je pored pomenute supruge tu bila i njegova majka, kao i ostali članovi porodice.

Pročitajte: Natalija i Nikola Jokić kakve niste upoznali: Otkrivamo drugu stranu života poznatog para koju oni pokušavaju da SAKRIJU (FOTO)

Ćerka Nikole Jokića stigla je na svet prošlog septembra, nepunih godinu dana nakon njegovog venčanja sa Natalijom. Košarkaš ne propušta da istakne da je Ognjena njegovo najveće blago pa je i prilikom ovog uručenja najpre njoj prineo kristalnu loptu koja mu je uručena, a devojčica će jednog dana sigurno biti ponosna.

Komentari (1)

Loading