Celebrity News

Dosta je što su mu jedan brak UNIŠTILI: Igor Kojić doneo šokantnu odluku, RASKOL U PORODICI ne može se sakriti

Nova devojka Igora Kojića još uvek je prava misterija za javnost

Dosta je što su mu jedan brak UNIŠTILI: Igor Kojić doneo šokantnu odluku, RASKOL U PORODICI ne može se sakriti

Mada je uživao sve privilegije u luksuznom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi Igor Kojić odlučio je da se konačno osamostali i pazari sebi stan. Keba i Olja u početku su bili zbunjeni, ali shvativši da je njihov mezimac u svojoj nameri nepokolebljiv nisu pokušali da ga odgovore, niti su insistirali da ostane. Kako bi udovoljio roditeljima on je navodno pazario nekretninu u njihovoj blizini, te ga oni stalno posećuju, posebno majka, koja mu kuva i donosi ručak. 

Pročitajte: OPET JE LJUBI i presrećan je! Igor Kojić svima ponosno objavio vesti i prijatelji su ODUŠEVLJENI!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Nakon saznanja da bivši Severinin suprug više ne želi da živi sa roditeljima mnogi su pomislili da je nova devojka Igora Kojića uticala na ovakvu njegovu odluku. Najbliži drugovi sportskog menadžera, međutim, sumnjaju da se na kupovinu stana odlučio nakon što mu se brak sa pevačicom raspao. 

- O tome on nikada nije pričao, oni znaju šta je prava istina, ali realno, svaki bračni par treba da živi sam. Ma koliko roditelji da imaju dobre namere, uvek tu iskrsnu neki problemi i nesporazumi i ako je to razlog, ja ga podržavam. Keba i Olja su sjajni ljudi, otvorenog uma, sve prihvataju i razumeju, ali ko zna kakva će im biti nova snajka. Možda njoj bude nešto smetalo. Ovako Igor sad ima svoj stan, pa nek bira koju hoće i nek žive kako hoće - ispričao je za medije jedan od Igorovih najbližih prijatelja.

Pročitajte: TUŽAN SAM ZBOG RASTANKA, ne želim to nikome! Keba otvoreno o raspadu porodice

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Kada je bilo reči o odlasku sportskog menadžera iz kuće u kojoj je odrastao, pevaču i njegovoj supruzi zastala je knedla u grlu. Bilo im je žao što će dom nakon toliko godina ostati prazan. Uprkos tome podržali su sina i čak mu pomogli finansijski. Nova devojka Igora Kojića, ma ko ona bila zasigurno će uživati u luksuzno sređenoj nekretnini.

Komentari (0)

Loading