Celebrity News

OVDE živi Konstrakta: Naša umetnica stanuje u velikom beogradskom naselju, u ovoj ulici šeta sa psom (FOTO)

Dom Ane Đurić centralno je mesto zbivanja u njenom životu

OVDE živi Konstrakta: Naša umetnica stanuje u velikom beogradskom naselju, u ovoj ulici šeta sa psom (FOTO)

Večeras svim srcem navijamo za našu umetnicu Anu Đurić Konstraktu koja nastupa pod rednim brojem 24 u velikom finalu Pesme Evrovizije, a zbog njenog unikatnog performansa uz pesmu "In Corpore Sano" podržava je čitava Evropa, posebno region koji je bar zbog njene izvedne zaboravio na sve podele. I dok se čeka rasplet ovogodišnje evrovizijske sezone, njena porodica verovatno jedva čeka da se umetnica vrati kući a mnogi se pitaju gde taj dom tačno nalazi. Dom Ane Đurić, kako je i na to odgovoreno, nalazi se u jednom novobeogradskom bloku a ekipa emisije "Paparazzo lov" nedavno je usnimila Konstraktinu zgradu pa eto jasnog odgovora za one koji je budu prepoznali.

printscreen

 

Možda će još jasnije biti o kom se naselju radi iz kadrova koje vidimo iz danas emitovane RTS-ove emsije "Kao sav normalan svet" u kojoj je umetnica šetala u blizini svoje zgrade. Dom Ane Đurić je umetnici dosta važan jer je tokom dve godine pandemije celokupnu svakodnevicu posvetila njegovom održavanju, što je i priznala u pomenutoj emisiji. Dok nije bilo posla u svrtu muzike, ona je bila domaćica i brinula je o domu i deci Leni i Nikoli, kao i o suprugu Milanu Đuriću.

Pročitajte: Prvi snimci Konstraktinog sina: Mali Nikola je mamin i tatin najveći ponos (FOTO)

printscreen

 

Međutim, dom Ane Đurić centar je njen života i po tome što je već godinama upravnica stambene zajednice u kojoj živi, o čemu je više puta govorila u javnosti. Ovih dana jedna korisnica društvene mreže "Twitter" uputila je podršku umetnici otkrivajući da je propustila novi sastanak kućnog saveta, ali da ne mora da brine o tome.

 

 

- Danas smo imali neki skup stanara i predsednika stanarskih zajednica i falio nam je predstavnik jednog ulaza jer je u Torinu! Konstrakta, sredićemo parking, a ti napred do finala - glasila je njena poruka.

Komentari (0)

Loading