Celebrity News

Potez Đoletove devojke Saške koji će slomiti srce Dijani i Srđanu: BEŽITE OD TATINIH SINOVA

Devojka Đorđa Đokovića aktivna je na društvenim mrežama, a jedan njen potez svi tumače...

Potez Đoletove devojke Saške koji će slomiti srce Dijani i Srđanu: BEŽITE OD TATINIH SINOVA

Devojka Đorđa Đokovića, voditeljka Saška Veselinov, prilično je dobro prihvaćena od većeg dela porodice, a dok se sve čini da je gotovo idilično, nakon jedne njene objave mnogi su se zapitali da li postoje određene prepreke u odnosu sa Đorđem, te da li je nešto pošlo po zlu.

Devojka Đorđa Đokovića je zvezda na "Instagramu" 

Atraktivna plavuša svoju svakodnevnicu deli na "Instagramu" , gde je prati dosta ljudi, a svaki njen korak javnost budno posmatra. Tako je nedavno Saška navela svoje pratioce da se zapitaju kome je uputila "teške reči" , putem svog "Instagram story-a" .

Pročitajte: Ove dve žene su NEBO I ZEMLJA - Najveći modni okršaj snaja porodice Đoković, da li su obe PREVIŠE EKSTREMNE u svom stilu? (FOTO)

Ata Images

 

Naime, ona se snimala uz jednu od popularnih pesama, ali svi su primetili da je, uz stihove koje je pevušila sa žarom, napisala čudnu poruku za koju se samo može spekulisati kome je upućena.

Pročitajte: Niste valjda mislile da ljudi neće primetiti OVAKO LOŠ ODNOS - Dijana na Novakovom meču JASNO stavila do znanja šta misli o Jeleni (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Bežite od tatinog sina - napisala je voditeljka, aludirajući verovatno na pesmu koju je u datom trenutku, u automobilu slušala.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su pomislili da ta poruka upućena Đorđu, iako ništa konkretno na to ne ukazuje, te su se zapitali da li je došlo do neke svađe i da je shodno tome Saška pronašla način da se obrati izabraniku. Ipak, drugi su pak pomislili da je sve idililno, za sada, u ljubavi Saške i Đorđa, a simpatična voditeljka je verovatno samo uživala u muzici i pesmi koja joj se dopada.

Komentari (0)

Loading