Moda

Ove dve žene su NEBO I ZEMLJA: Najveći modni okršaj snaja porodice Đoković, da li su obe PREVIŠE EKSTREMNE u svom stilu? (FOTO)

Jelena Đoković i Saška Veselinov pojavile su se u javnosti na nedavno održanom Serbia Open-u i sve oči bile su uprte u njih...

Ove dve žene su NEBO I ZEMLJA: Najveći modni okršaj snaja porodice Đoković, da li su obe PREVIŠE EKSTREMNE u svom stilu? (FOTO)

Jelena Đoković i Saška Veselinov viđene su u javnosti tokom trajanja turnira Serbia Open u Beogradu, a iako nisu sedele zajedno, mnogi su, nakon fotografija koje su se pojavile, bili zapanjeni koliko se razlikuju. Naime, snaje Đokovića došle su da podrže Novaka, a svi prisutni pratili su svaku njihovu reakciju i korak.

Jelena Đoković i Saška Veselinov - modni okršaj

Ipak, ono što je definitivno bilo u prvom planu, jesu stajlinzi dveju dama, koje su se potpuno drugačije obukle. Supruga Novaka Đokovića, kao i većinu vremena, bila je obučena izuzetno skromno i u skladu sa prilikom, a na majici nosila je Noletov lik i sve vreme ga vatreno bodrila.

Pročitajte: Prvo pa muško - Saška Veselinov prvi put na televiziji sa dečkom Đorđem otkrila ONO ŠTO SVI ČEKAMO (FOTO)

Ata Images

 

S druge strane, nešto udaljenija od Jelene, stajala je nova devojka Đorđa Đokovića. Atraktivna Saška Veselinov mogla bi poneti titulu najupečatljivije obučene na pomenutom turniru. Naime, bivša voditeljka ponela je neon roze kombinaciju, šorc i sako, a outfit je upotpunila sa belim šeširom i naočarama za sunce jarke boje.

Pročitajte: Šta će reći Dijana i Srđan? Devojka Đorđa Đokovića uhvaćena sa misterioznim PREZGODNIM dečkom (FOTO)

Ata Images

 

Iako su svi posmatrali meč koji je igrao naš najbolji teniser, bilo je i onih koji su ispratili ovaj "modni okršaj" snaja Đokovića.

Da li vam se više dopada Jelenina ili Saškina odevna kombinacija? 

Komentari (0)

Loading