Celebrity News

Nakon hapšenja i zatvora Romana se povukla: Prva fotografija posle ilegale pokazuje TOTALNU TRANSFORMACIJU poznate pevačice

Izgled Romane Panić bez teksta je ostavio brojne prisutne na prvom danu beogradskog Fashion Selection-a

Nakon hapšenja i zatvora Romana se povukla: Prva fotografija posle ilegale pokazuje TOTALNU TRANSFORMACIJU poznate pevačice

Skoro dve godine nismo imali priliku da u javnosti vidimo Romanu Panić. Nakon što je pre godinu i po dana dala svoju ispovest povodom pljačke u Australiji, pevačica se potpuno povukla kako bi u miru sredila svoj život. 

Sada, gotovo dve godine od poslednjeg javnog pojavljivanja, izgled Romane Panić ostavlja bez daha. 

Pročitajte: NIKO JE NIJE PONIZIO KAO ON! Ovo je Romanin bivši dečko FUDBALER koji ju je JAVNO obrukao! (FOTO)

Boško Karanović

 

Srećna, što je prošlost ostavila iza sebe i krenula dalje Romana je odlučila da je vreme da istupi u javnost, a to je bio i povod da promoviše svoj novi imidž.

Šik kao i uvek pevačica je pokazala i svoju novu frizuru, kosu je pustila, osvežila je svetlim pramenovima, a uz svedeni make up, čiji je pobornik već godinama, blistala je širokog osmeha, na sinoćnoj modnoj reviji.

Pročitajte: Posle skandala u Australiji Romana Panić prvi put pred publikom - Kao feniks dižem se iz pepela

Boško Karanović

 

Prisutni nisu mogli da se otmu utisku da Romana Panić izgleda bolje nego ikad pre, a da li je ovo pojavljivanje najava njenog velikog povratka na estradu, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading