Lepota

Ošišala se do glave: Marina Tadić se odvažila da odseče svoju bujnu kosu, evo kako sada izgleda (FOTO)

Frizura Marine Tadić, zapravo njena hrabra odluka da promeni imidž šokirala je javnost

Ošišala se do glave: Marina Tadić se odvažila da odseče svoju bujnu kosu, evo kako sada izgleda (FOTO)

Frizura Marine Tadić nešto je na šta pevačica polaže puno pažnje. Uvek gleda da je stilizovana, usklađena sa garderobom i prilikom i nadasve jedinstvena. Do sada se Marina koristila uglavnom farbama, četkama, spravama za uvijanje i ispravljanje pramenova, dok je sada otišla korak dalje, a sama je ovaj potez nazvala ludošću.

- Nikad mi nije nedostajalo ludosti a ni hrabrosti! Ali uvek je potrebno dvoje za to. Zato ja imam Lazić Lazu koji isprati svaku moju ludost i pretvori je u realnost - napisala je Marina ispod snimka na kom se jasno vidi o kakvom je beauty eksperimentu reč.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ćerke Marine Tadić: Moja Vera me je pretvorila u pravu lavicu

 

 

Pevačica je, naime, svoju kosu srednje veličine, koju je iz plave prefarbala u boju kafe ošišala na kratko. Puno je hrabosti bilo potrebno za ovakav potez, ipak čini se da Marina ne žali zbog odluke, baš naprotiv novu frizuru ponosno nosi, a sa njom se pojavila i na jednom javnom događaju.

Pročitajte: Duel pevačice i voditeljke: Ona se usudila da ponese istu haljinu kao Jovana Joksimović, koja je zgodnija? (foto)

Instagram screenshot

 

Budući da ima izuzetno lepe crte lica komentari fanova bili su više nego pozitivni. Većina je pohvalila Marininu smelosti i naglasia kako joj ovaj takozvani "šik" look koji je uveliko u svetu popularan izuzetno dobro stoji.

Komentari (2)

Loading