Celebrity News

Da li je ovo previše slobodno za nju? Aleksandra Kovač objavila fotku u kupaćem, pogledajte to telo

Fotografija Aleksandre Kovač nikoga nije ostavila ravnodušnim...

Da li je ovo previše slobodno za nju? Aleksandra Kovač objavila fotku u kupaćem, pogledajte to telo

Fotografija Aleksandre Kovač, koja je osvanula na društvenim mrežama, mnoge je zapanjila, a razloga za to nekoliko. Publika i njeni pratioci obično nemaju prilike da je vide u izazovnijem i slobodnijem izdanju, ali ovaj put pevačica je mnoge iznenadila.

Fotografija Aleksandre Kovač - nikad viđeno izdanje

Naime, budući da je ona neko ko se i te kako hrani zdravo, o čemu neretko obaveštava pratioce putem "Instagrama" i deli korisne recepte, nije ni čudo da je na pragu pete decenije njen izgled i dalje besprekoran. Aleksandra je na pomenutoj društvenoj mreži objavila pomenutu fotografiju u nikad viđenom izdanju, a za sve je zaslužna jedna stvar.

Pročitajte: Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire - Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

Instagram screenshot

 

U uskom bodiju boje kože, pevačica je pozirala, a do izražaja došla je njena figura na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. Objava se munjevito delila, a za tako dobar izgled "krivac" je joga, koju Aleksandra neretko praktikuje, kako bi održala mladost i vitalnost.

Da li se i vama dopada kako Aleksandra Kovač izgleda u 49. godini života?

Komentari (0)

Loading