Celebrity News

Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire: Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

Sukob sestara Kovač trajao je od 2014. godine

Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire: Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

Pre osam godina otpočeo je sukob sestara Kovač. Kristina je, naime, javno prozvala Aleksandru kako nije dobra tetka njenoj ćerki jer je gotovo i ne viđa, a od tog momenta naslednice Kornelija Kovača čas su u ratu, čas u primirju. U par navrata, a na osnovu Kristininog povremenog "bockanja" starije sestre putem medija, činilo se da njih dve nikada neće pronaći zajednički jezik, te da je potrebno mnogo truda i razgovora kako bi se makar mali pomak učinio. Kristina je ubrzo nakon prve medijske svađe sa Aleksandrom napustila Srbiju, preselila se sa suprugom i ćerkom u Švedsku, odakle je nastavila sa povremenim zamerkama. Jedan njen komentar upućen sestri svakako će ostati upamćen.

- Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo - najviše o tome šta mi je u životu najvažnije. A raznorazni prijatelji, saradnici, dalja i bliža rodbina sleš kreativni Ambasadori - valjda znaju šta o njima govori izbor koji su oni napravili. To je važno, da upoznaju sebe bez laži, prevare i ukrašavanja - napisala je Tina, a na taj, kao i na mnoge druge njene komentare Aleksandra se nije mnogo osvrtala. 

Pročitajte: Daleko od domovine: Zavirite u stan Kristine Kovač u Švedskoj, pažljivo je uređen i neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Petar Đorđević

 

Suzdržavala se, iako je na kritike kao starija sestra imala pravo, a retko kada, i uvek oprezno, je na tu temu davala izjave za medije, što je očigledno rezultiralo time da i Kristina malo popusti. Već par meseci nije se moglo čuti da je do novog sukoba između sestara Kovač došlo, naprotiv Aleksandra je nedavno jednom fotografijom jasno stavila do znanja da se odnos među njima drastično promenio nabolje. Naime, prisećajući se svega što su zajedno, a uz pomoć oca Kornelija i majke Spomenke, stvorile u muzici ona je objavila uspomenu iz detinjstva, čime je demantovala nova nagađanja da su nekadašnje članice grupe K2 i dalje u ratu.

Pročitajte: Prvo zajedničko pojavljivanje, posle dugo vremena: Aleksandra Kovač blista u pratnji supruga (FOTO)

Instagram

 

Sukob sestara Kovač vrlo je zanimljiv medijma, ali po svemu sudeći senzacionalističke naslove na temu njihovog odnosa nećemo više čitati.

Komentari (2)

Loading
Cvecka

21:02 08.05.2022

Nervira me kad napisete " sukob sestara Kovac". Nema tu sukoba nego se Kristina svadja sama sa sobom. Ostali cute.

Dora

14:23 09.05.2022

Kako je samo Aleksandra pošizela kada je Kristina pobedila na našoj Evroviziji, nije mogla ni pred kamerama da sakrije šiz. Mogu da zamislim kakva je tek kad niko ne vidi. My impression.