Celebrity News

Kad ti tašta kaže ovako nešto! Kakvi su u četiri zida odnosi Tanje Bošković i supruga njene ćerke Lane

Zet Tanje Bošković oženio se lepom Lanom Karaklajić pre godinu dana, a uz mladu glumicu, član njegove porodice sada je postala i glumačka diva Tanja Bošković

Kad ti tašta kaže ovako nešto! Kakvi su u četiri zida odnosi Tanje Bošković i supruga njene ćerke Lane

Tanja Bošković u braku sa Dejanom Karaklajićem dobila je sina Đorđa i ćerku Lanu. Sin je život otpočeo u Americi, oženio se doktorkom i svoju sreću sada gradi daleko od majčinog krila. Dok je ćerka Lana, koja je Tanjina slika i prilika odabrala glumačku profesiju, a nedavno je stala na ludi kamen i sudbonosno da rekla Stefanu Adžiću koji je postao zet Tanje Bošković.

Da li je kao tašta posvećana podjednako kao majka, Tanja je nedavno otkrila u jednom intervjuu:

Pročitajte: Kad ti snaja odvede mezimca u Ameriku - Ovo je žena sina Tanje Bošković, ali njihov odnos prepun je komplikacija (FOTO)

- Moja ćerka je mlada žena i ona je udata i ja sam toliko srećna zbog toga. Ja sada imam četvoro dece. Moju, i mog zeta i snahu. Zet je čovek domaćin, a snaha žena kao kuća. Ja sam veoma zadovoljna svojom decom i ljubavima svoje dece. Ja sam jedna ponosna mati, tašta i svekrva. Ćerka ide svojim putem i profesiju koju je izabrala je oblast njene slobode. I ja sam jako srećna, kao što sam srećna da su sva ova deca izabrala tačno ono šta vole i šta žele, i oko čega će i da se trude. Kada neko pokuša da nam nametne pamet kao merilo uspeha, kao imperativ u životu, ja se odmah povučem i ne sviđa mi se to kao način. Ko do Boga zna šta je za nas dobro? Ne znaju ni naši roditelji, ne znam ni ja kao roditelj. Ti probaj pa ako vidiš da ne ide, ti promeni put. Nije uvek lako ali to je pitanje odluke – rekla je Tanja Bošković u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Podršku ćerki pružila je i pri izboru profesije i pri izboru partnera, a za svoga zeta Tanja ima samo najlepše reči, pa je jasno da je mladom Stefanu glumica tašta za poželeti.

Komentari (0)

Loading