Celebrity News

U najtežim trenucima on je ponovo tu! Nikolas Saveljić vratio se u život Milice Pavlović (FOTO)

Nikolas Saveljić i Milica Pavlović raskinuli su svoju tajanstvenu romansu prošlog leta, ipak, izgleda da je mladi vaterpolista još uvek deo njenog života

U najtežim trenucima on je ponovo tu! Nikolas Saveljić vratio se u život Milice Pavlović (FOTO)

Za Milicu Pavlović nastupili su najteži dani. Njena baka Rada, koja ju je čuvala, odgajala i izvela na pravi put izgubila je bitku za život. Najveći oslonac izgubila je, ali je svojoj baki u emotivnoj poruci na društvenoj mreži "Instagram" obećala da se ona ne predaje i da će njena Milica nastaviti da se bori.

U bolu su se Milici našli mnogi, kolege, prijatelji, ali i bivši emotivni partner Nikolas Saveljić, koji je komentarom pokazao da je još uvek deo Miličinog života i da je njihov odnos i nakon raskida ostao prijateljski.

Pročitajte: Srce mi se raspada i krvari! U vreme najveće slave i uspeha porodicu Milice Pavlović pogodila strašna tragedija

Instagram

Podsećamo, Milica Pavlović i Nikolas Saveljić svoju tajanstvenu romansu završili su prošlog leta, a pevačica nije otkrivala u kakvim je odnosima ostala sa bivšim partnerom. Ipak, jasno je da su njih dvoje ostali prijatelji i da je on u najtežim trenucima tu, spreman da pruži podršku i utočište slomljenoj pevačici.

Komentari (0)

Loading