Celebrity News

Otac Dragan i majka Maja pod velikim stresom: Alekseja Bjelogrlića muči bolest

Zdravstveno stanje Alekseja Bjelogrlića narušeno - mladi glumac otkrio detalje

Otac Dragan i majka Maja pod velikim stresom: Alekseja Bjelogrlića muči bolest

Sin Dragana Bjelogrlića pošao je očevim stopama, pa sada ima mnogo posla, s obzirom da radi na čak nekoliko predstava u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Ipak, trenutno mu posao ne ide baš glatko, s obzirom na poteškoće koje ima. Naime, zdravstveno stanje Alekseja Bjelogrlića narušeno je usled problema sa alergijama, piše "Gloria".

Mladi glumac alergičan je na polen, pa sada muku muči sa ovim zdravstvenim problemom, na koji se požalio i svojim pratiocima na mrežama. Na fotografiji koju je objavio jasno se vidi umor, otečeno lice, kao i suzne oči, što je sve posledica alergije.

Pročitajte: O ovome će se pričati! Ne možete ni da pretpostavite sa kim je uhvaćen Aleksej Bjelogrlić, društvene mreže gore (FOTO)

Instagram screenshot @bjelogrlicaleksej

 

U opisu fotografije napisao je "Polen is on fire" i tako pojasnio pratiocima da se trenutno bori sa alergijom, zbog čega oseća veliki umor.

Komentari (1)

Loading
Nemanja Milosavljević

22:19 19.05.2022

Polen is on fire??? Ja Vam se izvinjavam na ovom komentaru. Nadam se da će mladi "glumac" sin POZNATIH roditelja preživeti ovu strašnu bolest. Savet za zabrinute roditelje, na hiljade nas živi sa alergijama, u mom ličnom slučaju imam problem već 25 godina a imam 30. U stanju sam da u ovom periodu potrošim celu bočicu kapi za nos na dan, sa nenormalni halucinacije plus vozim svaki dan od 150km pa više, putujem na posao. Radim na otvorenom i to zamisli u prelepom okruženju Avale u Vrčinu. Mislim da ima toliko ozbiljno bolesne dece kojima stvarno treba svaki medijski ugao kako bi MOŽDA uspeli da se izbore za svoj život, jer se tako danas leče. Tako da ovakvim glupim tekstovima nije mesto u etru koliko god da se bavite životom poznatih. "Glumcu" želim da se žto brže oporavi, roditeljima da ne brinu preživele, alergostop 1 tableta na dan i cepaj nafazol, ali nemoj kao ja, ja bas preterujem. Svako dobro.