Celebrity News

Posle DVADESET GODINA supruga Žarka Lauševića je rekla DOSTA, nema više: Kako je Anita rasplakala našeg glumca

Supruga Žarka Lauševića, koja se u Americi proslavila kao scenski šminker i frizer, donela je odluku koja je duboko pogodila našeg glumca

Posle DVADESET GODINA supruga Žarka Lauševića je rekla DOSTA, nema više: Kako je Anita rasplakala našeg glumca

Anita Laušević, supruga Žarka Lauševića već godinama u Holivudu niže uspeh za uspehom. Već gotovo dve decenije radi u Americi, a njeni najuspešniji projekti su serija "Seks i grad", kao i učešće na filmu "Spajdermen 2". Ipak, sada je u interesu svog braka donela odluku, koja je našoj glumačkoj legendi, koja već neko vreme živi na relaciji Amerika - Srbija izmamila suze na oči.

Naime, kako piše "Star", Žarko se posle dužeg vremena napokon odlučio da se definitivno vrati u Srbiju, a odluka njegove supruge da ga u tome prati i odrekne se svoje američke karijere duboko ga je dirnula, kao još jedan, veliki dokaz ljubavi, koji mu je Anita pružila svih ovih godina.

Pročitajte: IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU - Ovo je ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka i udata je za OVOG muzičara (FOTO)

Žarko trenutno radi na snimanju serije "Vreme smrti" gde tumači glavnu ulogu, generala Živojina Mišića, dok je i Anita angažovana na jednom domaćem filmu, pa sada svoju karijeru nastavlja u Srbiji.

Komentari (0)

Loading