Celebrity News

Nesrećama nikad kraja: Nakon smrti Igora Starovića Miroslav Ilić saopštava užasne vesti

Pevač Miroslav Ilić za dlaku izbegao tragediju koja je mogla da se završi kobno..

Nesrećama nikad kraja: Nakon smrti Igora Starovića Miroslav Ilić saopštava užasne vesti

Pevač Miroslav Ilić za dlaku izbegao tragediju, pre više godina, piše "Svet&Scandal" , kada je mogao ozbiljno da nastrada.

Pevač Miroslav Ilić za dlaku izbegao tragediju, sreća ga spasila

Naime, kako pomenuti medij navodi, prilikom jednog njegovog nastupa u Istočnom Sarajevu, povodom obeležavanja Dana Rapublike Srpske, on je mogao da žestoko nastrada. Naime, sama sudbina ga je spasila, budući da je, čim je koncert bio završen, krenuo nazad za Beograd.

Pročitajte: Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana GODINAMA OBMANJIVALI JAVNOST - Komšije otkrivaju istinu o njihovom braku

Ata Images

 

Ono što je usledilo šokiralo je javnost - čitava bina se urušila i povredila četvoro ljudi.

Tada se Miroslav oglasio za medije, šokiran, rekavši da nije poznat razlog zbog čega se to dogodilo:

Pročitajte: Šta ga stalno vuče da se vraća tamo? Raskošni dom Miroslava Ilića u Mrčajevcima će vas oduševiti, detalj u dvorištu posebno (FOTO)

ATA Images

 

– Odmah posle koncerta krenuo sam za Beograd. Nedugo potom javili su mi da se srušila bina, ali nisu znali da mi kažu zbog čega. Još ne znam šta se tačno desilo – izjavio je tada pevač, koji je za dlaku izbegao nesreću , prenosi pomenuti medij.

Inače, slično se dogodilo i nedavno preminulom Igoru Staroviću, koji je  tokom koncerta u Prokuplju propao kroz binu i tom prilikom zadobio ozbiljne povrede.

Komentari (0)

Loading