Celebrity News

Usvojeni sin Brene i Bobe bio je glavna tema svih tračeva: Ovo je PRESLATKI DEČAK koji je porodici Živojinović prirastao za srce (FOTO)

Usvojeni sin Brene i Bobe, kako su ga mediji nazivali, presladak je dečak...

Usvojeni sin Brene i Bobe bio je glavna tema svih tračeva: Ovo je PRESLATKI DEČAK koji je porodici Živojinović prirastao za srce (FOTO)

Usvojeni sin Brene i Bobe, kako su ga zvali mediji, iako nikada nije došlo do usvajanja, simpatičan je dečak koji je čitavoj porodici Živojinović prirastao za srce. 

Te 2009. godine kolale su priče da su pevačica i njen suprug, po uzoru na Anđelinu Džoli i Breda Pita, odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Ono što je u prvom trenutku delovalo kao trač dobilo je šire razmere, u vidu televizijskog snimka, na kojem tamnoputi mališan Lepu Brenu oslovljava sa „mama“, piše "Hello" .

Usvojeni sin Brene i Bobe, kako ga je javnost zvala, brilijantan je dečak

Ipak, pričama koje su kružile Brena je stala na put, pojasnivši o čemu se tačno radi: 

Pročitajte: Neprijatno! Lepa Brena i Goca Tržan istog dana u istoj haljini, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

‒ Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ pojasnila je Lepa Brena svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

Takođe, iako su ga mediji oslovljavali sa "usvojeni sin Brene i Bobe" , prema njenim rečima, o usvajanju nije bilo ni govora: 

Pročitajte: Konačno otkriveni detalji porodičnog odnosa! Brena sinu uputila brutalnu poruku - Ja ti više nisam mama

Arhiva HELLO!

 

‒ Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice - dodala je Brena za pomenuti medij.

Pročitajte: Posle prodaje Granda došlo je vreme da se stvari razjasne - Boba Živojinović otkriva VELIKU ISTINU o svojoj supruzi Breni

Arhiva HELLO!

 

‒ Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ ‒ rekla je je folk zvezda, a dečak se pred polazak u školu sa porodicom vratio na Filipine i mnogi su zaboravili ovu anegdotu iz života Živojinovića.

Komentari (0)

Loading