Celebrity News

Kad majka OVO doživi od jedinog sina: Sin Jelene Bačić Alimpić JEDNIM GESTOM pokazao šta misli o knjigama svoje majke (FOTO)

Sin Jelene Bačić Alimpić ima jasan stav o pisanju i knjigama svoje majke...

Kad majka OVO doživi od jedinog sina: Sin Jelene Bačić Alimpić JEDNIM GESTOM pokazao šta misli o knjigama svoje majke (FOTO)

Sin Jelene Bačić Alimpić, Marko Alimpić veoma je vezan za svoju majku i kada god se pruži prilika, čini je ponosnom i velika joj je podrška. Baš tako je i bilo sinoć kada je Jelena Bačić Alimpić održala promociju nove knjige "Kletva", a na kojoj su se okupile brojne zvanice iz javnog života.

Sin Jelene Bačić Alimpić je naslednik za primer

Knjiga se već našla na listi top 5, a svi se pitaju šta njen sin misli o njenom pisanju. Budući da se Marko pojavio na pomenutoj promociji, stiče se utisak da i te kako vrednuje majčino pisanje i obožava njeno stvaralaštvo.

Pročitajte: Ultrazvuk je pokazao sve! Jelena Bačić Alimpić javila se iz bolnice nakon pregleda dojke(FOTO)

Boško Karanović

 

Osim toga, tokom ovog velikog poduhvata, njegov otac i Jelenin suprug Miroslav Alimpić, izostao je sa ovog događaja, te se spisateljica oslonila na sina, koji je bio tu uz nju i davao joj vetar u leđa.

Pročitajte: Dan iz pakla! Svadba Jelene Bačić Alimpić trajala je svega tri sata, a skandali koji su je obeležili i danas se prepričavaju

Boško Karanović

 

Autorka brojnih bestselera blistala je od sreće, a posebno ju je radovalo što se njen naslednik uvek nađe način da je podrži.

Komentari (0)

Loading