Celebrity News

Posle toliko godina i dvoje dece KRIZA U BRAKU: Sandra Kalinić progovorila o Milanovom NEVERSTVU

Supruga Milana Kalinića progovorila je o braku koji traje preko jedne decenije...

Posle toliko godina i dvoje dece KRIZA U BRAKU: Sandra Kalinić progovorila o Milanovom NEVERSTVU

Supruga Milana Kalinića, zanosna Sandra, izabrala je da se eksponira i ne bude deo javnog života. Ipak, nekako se javnost uvek zanima za detalje njenog odnosa sa slavnim suprugom, te se svi pitaju da li je baš sve tako skladno i savršeno, kao što na prvi mah deluje.

Supruga Milana Kalinića o bračnoj krizi

Budući da su u braku 16 godina i nedavno su proslavili godišnjicu, svi se pitaju koji je njihov recept za trajanje dugi niz godina i da li je bilo teških trenutaka.

Sudeći po rečima Milanove supruge, postojali su teški trenuci, a glumac je bio na meti ženskih pogleda: 

Pročitajte: Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

Luka Šarac

 

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavn i šarmantan - rekla je najpre Sandra za "Gloriju" .

S druge strane Kalinić objasnio je odnos sa Sandrinom porodicom: 

Pročitajte: Muke zabrinutog oca! Ćerka Milana Kalinića izrasla u pravu lepoticu: Kako da je sačuvam? (FOTO)

Instagram

 

- Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori - kaže glumac.

Ipak, ljubav između njih dvoje nastavlja da traje, te sve poteškoće uspešno prevazilaze.

Komentari (0)

Loading