Celebrity News

Ni Čola joj nije odoleo: Vladan Savić sinoć se pojavio sa 10 godina mlađom suprugom svi su komentarisali da se razlika i te kako vidi (FOTO)

Supruga Vladana Savića, glumca kog već treću sezonu pratimo u hit seriji "Igra sudbine", njegova je deset godina mlađa koleginica, sa kojom se sinoć pojavio na premijeri jubilarne 500-te epizode

Ni Čola joj nije odoleo: Vladan Savić sinoć se pojavio sa 10 godina mlađom suprugom svi su komentarisali da se razlika i te kako vidi (FOTO)

Supruga Vladana Savića, Kristina Savić, ne samo da mu je koleginica, već je njegova bliska saradnica na setu serije "Igra sudbine", čija je 500-ta epizoda sinoć premijerno prikazana. Naime, mnogi ne znaju da je popularni Ivan Ožegović i u privatnom životu oženjen Olgom, sa kojom u seriji ima sina Aleksu.

Kristina Savić, supruga Vladana Savića, završila je Akademiju u Novom Sadu, gde je na klavirskom odseku diplomirala kao jedan od studenata generacije.

Pročitajte: Vladana Savića znate iz serije "Igra sudbine" , a evo kako izgleda njegova talentovana supruga koja je pevala sa Zdravkom Čolićem (FOTO)

Boško Karanović

 

Od 1998. postala je stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, da bi se iste godine zaposlila kao solista hora u Pozorištu na Terazijama, 1999. godine izdala je svoj prvi album, a zatim je 2005. izdala i album "Ostrvo snova".

U poslednje vreme okrenula se radu u pozorištu, a značajnu ulogu ostvarila je i pored svog supruga upravo u seriji "Igra sudbine".

Boško Karanović

 

Ipak, iako Vladan i Kristina o svom braku ne govore često, njihove fotografije, osmesi i konstantna podrška govore da je ljubav jaka kao prvog dana, što su još jednom dokazali svojim zajedničkim pojavljivanjem na premijeri 500-te epizode serije, na kojoj su blistali od sreće, ponosa, ali i ljubavi.

Komentari (0)

Loading