Celebrity News

NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

Susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, prvi nakon osam godina od raskida, prošao potpuno neočekivano

NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović svojevremeno su bili par o kome se priča. Pa ipak, pre skoro osam godina, u trenutku glumčeve najveće popularnosti, veza u koju su mnogi polagali nade doživela je krah. 

Od tada ih na javnim događanjima, čak ni slučajno nismo sreli zajedno. Međutim, susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića konačno se desio.

Pročitajte: Nakon što se povukla iz javnosti, STIŽU NAJLEPŠE VESTI! Brankica Sebastijanović sa bebom u naručju, koliko joj samo lepo pristaje (FOTO)

Vladimir Šporčić

 

- Brankica je sedela u bašti kafića sa poznatim umetnikom za kog se priča da joj je sada dečko. Nešto su neobavezno ćaskali, a kada su popili piće, rastali su se. U tom trenutku naišao je Biković, koji se zaputio u isti kafić. Mimoišli su se bez ijedne reči - tvrdi izvor za domaće medije.

Susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića prošao je bez pozdrava, a da li je reč o tome da jedno drugo nisu primetili, ili su sve reči među njima odavno potrošene, nikada nećemo saznati.

Komentari (1)

Loading