Celebrity News

Ružica je od njega napravila časnog čoveka: Sin Zorana Đinđića nasledio lepotu na oca, evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Zorana Đinđića ne eksponira se u javnosti...

Ružica je od njega napravila časnog čoveka: Sin Zorana Đinđića nasledio lepotu na oca, evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Zorana Đinđića, Luka Đinđić, ima 29 godina i vrlo je obrazovan. Od ranog detinjstva njegov život je obeležen političkom karijerom oca.

Sin Zorana Đinđića je odrastao i izgleda OVAKO

Tada je trogodišnji Luka bio je jedan od junaka studentskih demonstracija u zimu 1996/1997. godine. Njegova slika na očevim ramenima na čelu demonstranata ispred kojih je bio postavljen transparent “Beograd je svet” - obišla je čitav svet.

Pročitajte: Zauvek u srcu - Fotografija iz prošlosti Vesne Radusinović sa OVIM moćnim političarom podići će ogromnu prašinu!

Ata Images

 

Nakon očeve smrti 12. marta 2003. godine, javnost je imala prilike da vidi Luku na pomenima. Na osnovu fotografija, postalo je jasno da je on slika i prilika pokojog oca. Malo toga je poznato o njegovom životu, osim činjenice da je završio Fakultet političkih nauka i da, kako se pisalo u domaćim medijima, ima izvesne ambicije da se bavi politikom.

Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu - Ružica Đinđić posle dugo vremena u javnosti, svi komentarišu JEDNU STVAR (FOTO)

Ata Images

 

Uz svu podršku majke Ružice, Luka Đinđić je stasao u pravog čoveka, koji je na ispravnom životnom putu i uvek uz sestru Jovanu, koja je takođe krenula očevim stopama. Više o njoj pročitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading