Celebrity News

"Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Autor: | 29/05/2022

Ana i Vlade Divac proslavili su zajedno petnaest godina njihove fondacije

"Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Pre petnaest godina osnovana je humanitarna fondacija “Ana i Vlade Divac” i baš je to bio povod za lepu i energičnu proslavu koja je nedavno održana u Beogradu a mi smol iskoristili priliku da porazgovaramo sa domaćinima. Ana i Vlade Divac ponosni su na 25 miliona dolara koju su uz pomoć preko sedamsto kompanija i 130 organizacija skupili za različite vidove podrške i pomoći građanima i građankama Srbije tokom ovog perioda ali ipak treba odati priznanje i onome što njihov međusobni odnos čini tako jakim već 33 godine koliko su u braku pa se to odrazilo i na uspeh fondacije.

Pročitajte: Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO RANO: Petra Divac saopštila majci i ocu vesti koje su ih ŠOKIRALE (FOTO)

- Ana može bez mene, ali ja bez nje ne mogu - šaljivo nam je poručio Vlade, a njegova supruga se nadovezala kako svako od njih daje svoj doprinos organizaciji koja je odavno postala veća od njih samih i koja ide u nekom svom smeru. Šta su nam još ispričali o ovih petnaest godina saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading