Celebrity News

Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO RANO: Petra Divac saopštila majci i ocu vesti koje su ih ŠOKIRALE (FOTO)

Veza Petre Divac i Mihajla Veruovića svakim danom sve je lepša i ozbiljnija, te se veruje da je usvojena ćerka čuvenog košarkaša sve bliže oltaru

Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO RANO: Petra Divac saopštila majci i ocu vesti koje su ih ŠOKIRALE (FOTO)

Kada je uplovila u vezu sa očevim zemljakom, mladim studentom medicine Mihajlom Veruovićem verovalo se da će Petra DIvac vrlo brzo taj odnos okončati i to ne svojom voljom, već da će je na to naterati životne okolnosti. Smatralo se, naime, da će njenoj romansi presuditi razdvojenost, koja je u velikoj meri donedavno bila prisutna.

Pročitajte: Detalji drame: Petra Divac otkriva šta joj je rekao Nikolas Saveljić nakon što je otkriveno da ju je porukama zlostavljao njegov otac Niša!

Petra godinama sa roditeljima i braćom živi u Americi, tamo je okončala koledž i otpočela svoj blog a mada se u Mihajla ludo zaljubila, do skoro nije osećala da je vreme da sa tamošnjim načinom života raskrsti. Život na dve relacije, po priči prijatelja ćerke Vlada DIvca,  pomogao joj je da shvati koliku prisnost i povezanost zapravo gaji sa svojim zgodnim izabranikom. U jednom momentu je samo presekla i odlučila da posete Americi proredi, a da najveći deo godine provede u Srbiji sa Mihajlom, što navodno nije lako palo njenim roditeljima Vladi i Ani Divac.

Pročitajte: O ovom gestu ćerke Vlada Divca će se pričati: Veza Petre Divac došla do kulmianice (foto)

Sve češće ljudi viđaju Petru u Beogradu i Prijepolju sa dečkom. Komentariše se da je od njega gotovo nerazdvojna, da su kao par vrlo skladni, te da njihovu ljubav niko ne može da pokvari, pa ni roditeljska briga i eventualno nerazumevanje i neslaganje. S tim u vezi,  jači nego ikada, ćerka Vlade DIvca i njen emotivni partner nedavno su obeležili 16 meseci od početka zabavljanja, što su mnogi protumačili kao odličan povod za veridbu, pa i zajednički život. Jedan od sledećih koraka je, zna se, i odlazak pred oltar, a šta će na to reći tata Vlade Divac i mama Ana, da li se slažu sa ćerkini izborom i time što prebrzo na konto ljubavi donosi odluke, ostaje da vidimo.

Za sada im se, bar se tako čini, MIhajlo veoma dopada, čak su ga ugostili u svom domu u Srbiji, a to navdono plairaju da učine i u Americi jednoga dana.

Komentari (0)

Loading